Beeld en Geluid

Beeldbank

De Beeldbank van Heemkundekring Onsenoort bestaat nu uit zo'n 1500 foto's, ansichtkaarten, dia's, (glas-)negatieven en films. Een gedeelte hiervan is nu gescand en kan via onze website eenvoudig doorzocht worden.

Zoeken

Aangezien de foto's nog uitgebreid beschreven moeten worden kunt u nu het beste zoeken via de kop: Uitgebreid zoeken. Daar kunt u op gemeente en plaats zoeken.

Zodra de foto's beschreven zijn zoekt u in de database aan de hand van een of meerdere zoektermen. U kunt dan uw zoekopdracht verfijnen met behulp van een van de filtermogelijkheden die u vindt onder "Uitgebreid zoeken". Als u een van de verkregen zoekresultaten aanklikt, kunt u de afbeelding beter bekijken, of een vraag/opmerking of relevante informatie mailen.

Auteursrecht

Van zoveel mogelijk afbeeldingen in de Beeldbank proberen wij de naam van de maker te achterhalen. Van veel beeldmateriaal is de naam van de rechthebbende echter niet bekend. Mocht u menen rechten te ontlenen aan een van de getoonde afbeeldingen, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Foto's van recente Activiteiten

In bewerking.

Wiewatwaar

In bewerking.